Kviki: Danas je i menü rođendan!

Niti jedna proslava ne može proći bez Kviki grickalica, to dobro znamo. No ovoga puta Kviki se našao u nezgodnoj situaciji. Kaže da su ga stavili na propuh, stalno je puhalo po njemu.

Prijelomna vijest
Piše: urednik Kviki
Pratite nas

Provjerili smo: Rastu li biljke brže kad pored njih grickate Kviki?

Pitanje koje muči ljude diljem svijeta - rastu li biljke brže, ako pored njih netko gricka Kviki gric? Pogledajte video i pokušajte dokučiti s nama!

Daj vidi ovo
Piše: magistar Gric

E, ovo bi bila trgovina u koju bi svi hrlili!

Kviki grickalice u rinfuzi, zamisli samo! Dođeš, ugrabiš kilogram, dva ili tri i voziš na kasu. Pa dobro ljudi, zašto toga još uvijek nema?

Pazi koja fotka
Piše: dipl.ing. Štapić

Skandal u Predavcu! Došli gosti, a domaćini baš taj dan ostali bez Kviki grickalica!

Malo što je toliko skandalozno kao ono što se dogodilo prije dva tjedna u Predavcu. Pročitajte do kojih razmjera se skandal rasplamsao, što ga je uzrokovalo i kako se završio.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Student otvorio majčin paket pred djevojkom, ona završila u suzama. Pročitajte zašto

Student treće godine Agronomije pokupio je majčin paket s autobusnog kolodvora. Vratio se u stan i pozvao djevojku, no kad je krenuo otvarati paket, sve je pošlo po zlu!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Lijepe se stvari događaju kad nekome pokloniš Kviki. Pročitajte ovu toplu ljudsku priču

Marko je Denisu poklonio Kviki. Ničim izazvan, bez nekog posebnog povoda. Eto takav mu je bio dan. Emotivan trenutak Denisove zahvale zabilježile su naše kamere. Divno, jel' da?

Pazi koja fotka
Piše: dipl.ing. Štapić

Sad se već pitate koji je peti razlog da nekome kupite Kviki grickalice? Evo ga!

Sedmi i šesti razlog kupovine Kviki grickalica već znate, a evo i peti. Zbog tišine. Kakve tišine? Pa, kad netko ima puna usta štapića i ribica, ne može pričati. Ni prigovarati. Ni tražiti vas da mu nešto napravite. Savršeno, jelda?

Pazi koja fotka
Piše: dipl.ing. Štapić

Znanstvenici dokazali: Ovo je najbolje vrijeme za grickati Kviki štapiće

200 godina istraživanja kasnije, znanstvenici su došli do senzacionalnog otkrića. Kviki štapiće najbolje je grickati u 13:33 sati. Zašto? E, to se još uvijek ne zna. Javimo vam za 200 godina.

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

Matko sa Zvijezde uhvaćen kako moonwalka do dućana!

Korak po korak, ali bez da diže stopala s poda, Matko sa zagrebačkog kvarta Zvijezda uhvaćen je na putu do dućana. Pogledajte snimku našeg čitatelja.

Daj vidi ovo
Piše: magistar Gric

Vrhunski kuhari vam ovu tajnu nikad neće otkriti!

Podijelit će sve recepte s vama, pokazat će vam kako napraviti savršeno blanširana jaja i umak od narančine posteljice, ali da oni zapravo grickaju Kviki grickalice za svoj ručak - to vam nikad neće priznati. Sad znate.

Pazi koja fotka
Piše: dipl.ing. Štapić

7 je razloga zašto nekome kupiti Kviki grickalice - doznajte šesti!

Sa sedmim razlogom (zbog sira!) već smo vas upoznali, a danas vam predstavljamo razlog broj šest. Zbog grickanja. Kupite nekome Kviki grickalice zbog grickanja. Nevjerojatno, znamo!

Pazi koja fotka
Piše: dipl.ing. Štapić