Podijeli:
< Natrag na početnu

Top 9 hashtagova koje ovo ljeto moraš koristiti na Instagramu!

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

Želiš li biti netko i nešto, ovoga ljeta svaka tvoja Instagram objava mora imati barem 6 od 9 heštegova u nastavku.

Od svih stvari koje moraš tegliti ovoga ljeta sa sobom na plažu i s plaže, hashtagovi su najlakši. Možeš ih nositi u glavi i koristiti prema potrebi. Važno je samo da znaš koje. Čitaj i uči!

#plaza

Namjerno nije plaža, tako da se ne moraš mučiti s kvačicama. #plaza koristi obavezno, čak i ako na njoj nisi. Plaža može biti bazen, vrt u kojem zalijevaš svijeće, lavor u kojem namačeš noge. Plaža je tamo gdje si ti, a #plaza neka je obavezno u tvojim Instagram objavama.

#kotomoreplatit

Ok, ok, može i #tkotovodaplatit, ali još ga nisu svi prihvatili do kraja. Možda, ako ti objaviš dovoljno puta, ovo postanu dva najbolja # ikada! Što čekaš?

#Kviki

Kviki je najbolje ime na svijetu, a samim time i najbolji # na svijetu. Koristi ga često u svojim objavama, neće se potrošiti!

#Kvikifunpedia

Zabavna destinacija! To je naša Kvikifunpedia. A znaš što je još zabavnije? Ako nekoliko puta tjedno objaviš svoju zabavnu fotku i koristiš #Kvikifunpedia.

#zelimgodisnji

Svi žele godišnji, a što nas više to javno napiše, veće su šanse da se želja ostvari. Super je što ne trebaš puhati svjećice niti trepavice. Samo trebaš minimalno jednom dnevno objaviti fotku s radnog mjesta i #zelimgodisnji. Nemaš šefa na Instagramu, jel' da?

#volimtostosegrickamo

Ovaj # je toliko dobar da ti uz njega ne treba tekst. Samo to - #volimtostosegrickamo. Ja ću tebi napisati #volimtostosegrickamo, hoćeš li ti meni?

#grickalice

Čuvaj obraz i lice, grickaj grickalice! Ali nikako bez #grickalice. Uz njega, štapići još jače grickaju, ribice su veselije, a Kviki gric će prijati kao naručen. Zato, mobitel u ruke, fotku na Instagram, a #grickalice u komentare.

#Kvikni

Ovo ti je jedan multifunkiconalan hešteg. Možeš, primjerice, reći frendu – ajde #Kvikini do dućana i donesi još grickalica. Ili - E, #Kvikni se u more! Može čak i  - #Kvikni na plažu, čekam te! Toliko ideja, samo jedan #!

#pekmezilimarmelada

Ovo je ljetos pitanje svih pitanja. Namažeš se onim nečim za brže tamnjenje i to je:

a) pekmez

b) marmelada

Odgovor ne postoji, ali zato imamo savršeno upotrebljiv hešteg - #pekmezilimarmelada. Namaži ga na svaku drugu fotografiju, čekaj da se primi i uživaj u rezultatima.

još ludih gifova

Kako učenici odbrojavaju školske sate

Nekad ti se čini da je škola poput zatvora? Skrati si vrijeme brojanjem sati na ovaj praktičan način. Najbolji to već rade!

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

U godišnjem natjecanju u jedenju štapića mladić pobijedio za dužinu prsta!

U već tradicionalnom natjecanju, gdje je glavna nagrada godišnja zaliha štapića, ovaj je mladić izvukao kraći kraj. Ili duži.

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

Znanstvenici dokazali: Ovo je najbolje vrijeme za grickati Kviki štapiće

200 godina istraživanja kasnije, znanstvenici su došli do senzacionalnog otkrića. Kviki štapiće najbolje je grickati u 13:33 sati. Zašto? E, to se još uvijek ne zna. Javimo vam za 200 godina.

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

U kojoj se županiji jede najviše Kviki grickalica? Pogodimo zajedno!

Nije pikado, ali nije ni daleko. Uzeli smo Kviki štapić i pokušali pogoditi u kojoj se županiji u RH jede najviše Kviki grickalica. Detalje ovo avanture pogledajte u nastavku.

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

UPOZNAJTE NEVJEROJATNE LJUDE IZ HRVATSKE Neki tip na plaži pokušao se zaštititi grickalicama!

Kviki vas može samo malo zaštititi od sunca. Radije se namažite kremom, a Kviki ipak neka ide u trbuh, ne na trbuh!

Koji ludi gif
Piše: docent Perec

HIT MODNI EDITORIJAL: Pogledajte što se ovo ljeto nosi na plaži!

Ne traži dalje modnu inspiraciju, pogledaj našu divnu kreaciju! Što ćeš odabrati, koji komad ćeš nositi na plaži? Javi što ti se najviše sviđa!

Koji ludi gif
Piše: docent Perec