Podijeli:
< Natrag na početnu

VELIKI KVIKI VODIČ: Pogledajte kako najlakše spojiti slobodne dane u lipnju

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Stvarno nije teško. Trebat će ti samo škare i ljepilo, isprintan kalendar i nešto malo vještine. Detalji u nastavku!   

Tko god ti je rekao da je teško spajati slobodne dane, vjerojatno ne jede Kviki. Znaš kako znam? Ako ti je to rekao, znači da laže čim zine. Ljubitelji Kvikija nikada ne lažu. Oni ne mogu zinuti da bi lagali, jer stalno žvaču štapiće, perece, ribice…

Vratimo se mi na stvar. Ovo je kratak i sladak vodič s kojim ćeš savladati spajanje slobodnih dana u lipnju. Jednom kad naučiš ovo, moći ćeš spajati slobodne dane u bilo kojem mjesecu i bilo koje godine. Evo najboljih načina:

1.     Spoji slobodne dane žvakom

Korak broj 1: Uzmi kalendar, izreži dva petka, 16. i 23. 06. Što ti ostaje? Nešto malo tjedna i vikend! Sjajno.

Korak broj 2: Rekao bi čovjek da je ovo prožvakana fora, ali pali! Svaki puta. Sad uzmi omiljene žvake: ljute, slatke, kisele… kakve ti srce želi i prožvakaj 4 komada odjednom. Nakon 10 sekundi su savršene za korištenje. Uzmi četvrtak, nasloni ga na vikend i zalijepi žvakom. Bravo! Evo ti tvoj produženi vikend, uživaj.

2.     Zalijepi četvrtak na subotu karbofixom

Ponovi prvi korak iz stavke broj 1. Izrezane dane zgužvaj i baci u smeće. Četvrtak nježno prisloni na subotu, pomazi ih tankim slojem karbofixa i sljubi. Malo pričekaj i uživaj u spojenom vikendu! Molim, i drugi puta!

3.     Igla i konac uvijek upale

Kako su nekada naše mame i bake spajale slobodne dane? Nije tada bilo Tindera, Iskrice i sličnog. Bilo je – svaki slobodan dan za sebe i snalazi se kako znaš! Njihova stara metoda kaže: Uzmi iglu i konac bijele boje. Ubodi dane koje želiš, spoji ih s onima u tjednu iza i možeš na zasluženi odmor!

SAVJET EKSTRA (samo za stručnjake)

Čestitamo, ako si usavršio ijednu od gore navedenih metoda, tada si stručnjak za spajanje slobodnih dana! Širi mudrost dalje, no prije toga, mali test za tebe. Kako ćeš spojiti dane ako neradan dan pada na srijedu?

 

….

 

….

 

 

….. 'ajde, 'adje, misli!

 

 

 

….

 

 

….

 

 

 

 

….

 

…. još ne znaš?!

….

 

 

….

 

 

 

 

….

 

 

 

 

….

 

….

…. Odustaješ?

….

 

 

 

….

 

 

Bolovanjem! Naravno! Kako drugačije? Ok, priznajemo da smo mi pokušavali selotejpom (što malim, što velikim), ali nije išlo. Izmigoljili bi dani nekako i odvojili se od vikenda. Zato, kad ti slobodan dan padne u sredinu tjedna, u nedjelju navečer skokni na bolovanje, pa tako sve do iduće nedjelje. Sve se može kad se hoće!

još ludih važnih tema

Dosada priznata kao bolest, Kviki gric kao terapija

10 od 9 liječnika preporučuje Kvikidol, novu terapiju protiv dosade. Dr. Gricković podnio izvještaj nacionalnom odboru za dosadu. Dosadnije čitajte u nastavku!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Upoznajte ženu koja se kod gledanja horora najviše boji nestanka pereca!

Tko će koga dočekati u mraku i što će strašno iskočiti na ekran, manje je važno. Pročitajte što ovu poznatu hrvatsku filmofilku plaši najviše na svijetu.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Student otvorio majčin paket pred djevojkom, ona završila u suzama. Pročitajte zašto

Student treće godine Agronomije pokupio je majčin paket s autobusnog kolodvora. Vratio se u stan i pozvao djevojku, no kad je krenuo otvarati paket, sve je pošlo po zlu!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Skandal u Predavcu! Došli gosti, a domaćini baš taj dan ostali bez Kviki grickalica!

Malo što je toliko skandalozno kao ono što se dogodilo prije dva tjedna u Predavcu. Pročitajte do kojih razmjera se skandal rasplamsao, što ga je uzrokovalo i kako se završio.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Ljubavna priča osvaja Hrvatsku: Doznajte tko je gospodinu iz Čučerja ostavio vrećicu Kvikija!

U novom nastavku serijala u kojem vas upoznajemo s nevjerojatnim ljudima iz Hrvatske, donosimo priču o čovjeku iz Čučerja. Detalji ove priče ozbiljno bi vam mogli uljepšati dan, a i nama, ako nam odlučite dojaviti rasplet.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Kvikijevi savjeti za rashlađivanje koji uvijek pale!

Kviki, kao i uvijek, pali i žari korisnim savjetima. Ovoga puta zna najbolje kako se ljeti rashladiti!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica