Podijeli:
< Natrag na početnu

VELIKI KVIKI VODIČ: Pogledajte kako najlakše spojiti slobodne dane u lipnju

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Stvarno nije teško. Trebat će ti samo škare i ljepilo, isprintan kalendar i nešto malo vještine. Detalji u nastavku!   

Tko god ti je rekao da je teško spajati slobodne dane, vjerojatno ne jede Kviki. Znaš kako znam? Ako ti je to rekao, znači da laže čim zine. Ljubitelji Kvikija nikada ne lažu. Oni ne mogu zinuti da bi lagali, jer stalno žvaču štapiće, perece, ribice…

Vratimo se mi na stvar. Ovo je kratak i sladak vodič s kojim ćeš savladati spajanje slobodnih dana u lipnju. Jednom kad naučiš ovo, moći ćeš spajati slobodne dane u bilo kojem mjesecu i bilo koje godine. Evo najboljih načina:

1.     Spoji slobodne dane žvakom

Korak broj 1: Uzmi kalendar, izreži dva petka, 16. i 23. 06. Što ti ostaje? Nešto malo tjedna i vikend! Sjajno.

Korak broj 2: Rekao bi čovjek da je ovo prožvakana fora, ali pali! Svaki puta. Sad uzmi omiljene žvake: ljute, slatke, kisele… kakve ti srce želi i prožvakaj 4 komada odjednom. Nakon 10 sekundi su savršene za korištenje. Uzmi četvrtak, nasloni ga na vikend i zalijepi žvakom. Bravo! Evo ti tvoj produženi vikend, uživaj.

2.     Zalijepi četvrtak na subotu karbofixom

Ponovi prvi korak iz stavke broj 1. Izrezane dane zgužvaj i baci u smeće. Četvrtak nježno prisloni na subotu, pomazi ih tankim slojem karbofixa i sljubi. Malo pričekaj i uživaj u spojenom vikendu! Molim, i drugi puta!

3.     Igla i konac uvijek upale

Kako su nekada naše mame i bake spajale slobodne dane? Nije tada bilo Tindera, Iskrice i sličnog. Bilo je – svaki slobodan dan za sebe i snalazi se kako znaš! Njihova stara metoda kaže: Uzmi iglu i konac bijele boje. Ubodi dane koje želiš, spoji ih s onima u tjednu iza i možeš na zasluženi odmor!

SAVJET EKSTRA (samo za stručnjake)

Čestitamo, ako si usavršio ijednu od gore navedenih metoda, tada si stručnjak za spajanje slobodnih dana! Širi mudrost dalje, no prije toga, mali test za tebe. Kako ćeš spojiti dane ako neradan dan pada na srijedu?

 

….

 

….

 

 

….. 'ajde, 'adje, misli!

 

 

 

….

 

 

….

 

 

 

 

….

 

…. još ne znaš?!

….

 

 

….

 

 

 

 

….

 

 

 

 

….

 

….

…. Odustaješ?

….

 

 

 

….

 

 

Bolovanjem! Naravno! Kako drugačije? Ok, priznajemo da smo mi pokušavali selotejpom (što malim, što velikim), ali nije išlo. Izmigoljili bi dani nekako i odvojili se od vikenda. Zato, kad ti slobodan dan padne u sredinu tjedna, u nedjelju navečer skokni na bolovanje, pa tako sve do iduće nedjelje. Sve se može kad se hoće!

još ludih važnih tema

Kvikijevi savjeti za rashlađivanje koji uvijek pale!

Kviki, kao i uvijek, pali i žari korisnim savjetima. Ovoga puta zna najbolje kako se ljeti rashladiti!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Koji ljetni look odabrati?

Ovisno o tome koji ste tip i koliko vremena provodite u kuhinji, naravno! U nastavku ekskluzivni insight u ljetne lookove koje ove sezone biraju svi koji drže do sebe!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

VELIKI LJETNI ISPECIJAL: 7 ideja za nošenje Kviki grickalica na plažu

Navrat ili nanos, ovako je najbolje nositi Kviki grickalice, kamo god pošli.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

8 životinja koje bi radije grickale Kviki štapiće nego se dosađivale u Zoološkom 

Zebra, jarac, magare i piton sjede u Zoološkom i ne zabavljaju se. Ni najmanje. Što bi radije radile, pitate se? Grickale Kviki grickalice, naravno. A tko ne bi? U nastavku doznajte koje su to još životinje koje bi radije grickale Kviki štapiće nego se dosađivale u Zoološkom.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Mladić iz Vinkovaca prošli je produženi vikend napravio ovih 5 stvari. Nemoj da se ovo dogodi i tebi

Prošle godine, nepoznati mladić iz Vinkovaca, obrezao je voćke i pokosio travu, ali i ove 3 stvari iz nastavka. Pazi da ti se to ne dogodi na produženi vikend, pažljivo se odmaraj!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Kviki, sasvim osobno: Kako je nastao dizajn novih Kviki vrećica

Šetao sam šumom, čitao sam Šekspira u hladu. Povjetarac je njihao travu, a sunce me je peklo za glavu!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica