Podijeli:
< Natrag na početnu

Kvikijevi savjeti za rashlađivanje koji uvijek pale!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Kviki, kao i uvijek, pali i žari korisnim savjetima. Ovoga puta zna najbolje kako se ljeti rashladiti!

Teško je ovih dana pronaći hlad, znamo to svi. Zato je dobro, kad temperature porastu, pri ruci imati led i ove savjete. Upale svaki puta!

1. Ako ti je vruće, zaroni gdje je hladno

Ronjenje u moru (ili vodi) garantirano će te rashladiti. Kreni lagano, uživaj u postepenom hlađenju, zatim zaplivaj prsno, pa leđno i na kraju zaroni duboko. Javi ako izroniš neko blago da podijelimo s prijateljima.

2. Stavi led ispred ventilatora

Vruće ti je? Skockaj se i u akciju! Izvadi kockice leda iz zamrzivača, stavi u veliku zdjelu i postavi ispred ventilatora. Upaljenog, naravno. Sad smjesti sebe nekoliko metara dalje, uzmi u ruku Kviki grickalice i guštaj u hlađenju.

3. Preseli se u hladnije krajeve. Primjerice, kraj hladnjaka

Otvori hladnjak, stani ispred. Ohladi se. Zatvori ga. Ponavljaj koliko god puta je potrebno da se rashladiš. Ako te netko pita što radiš, provjeravaš radi li svjetlo.

4. Nemoj se dugo zadržavati u kutu

U kutevima zna biti vruće, posebice ako je kut pravi. Znaš da je tamo 90 stupnjeva, a to nije baš malo. Izađi van i nađi drvo koje dobro radi hlad. Sjedi, pročitaj knjigu, ne mrdaj dok se ne rashladiš.

5. Stani na promaju, ali jako oprezno

Dvoumimo oko ovog savjeta jer spada u "ne pokušavajte ovo kod kuće", ali kad je stvaaarno vruće… Onda probaj sljedeće. Otvori prozore i vrata i pusti da te promaja rashladi. Samo oprezno, ali zaista oprezno jer svi znamo što se može dogoditi. Brrrrrr.  

još ludih važnih tema

Upoznajte ženu koja se kod gledanja horora najviše boji nestanka pereca!

Tko će koga dočekati u mraku i što će strašno iskočiti na ekran, manje je važno. Pročitajte što ovu poznatu hrvatsku filmofilku plaši najviše na svijetu.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Student otvorio majčin paket pred djevojkom, ona završila u suzama. Pročitajte zašto

Student treće godine Agronomije pokupio je majčin paket s autobusnog kolodvora. Vratio se u stan i pozvao djevojku, no kad je krenuo otvarati paket, sve je pošlo po zlu!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Skandal u Predavcu! Došli gosti, a domaćini baš taj dan ostali bez Kviki grickalica!

Malo što je toliko skandalozno kao ono što se dogodilo prije dva tjedna u Predavcu. Pročitajte do kojih razmjera se skandal rasplamsao, što ga je uzrokovalo i kako se završio.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Ljubavna priča osvaja Hrvatsku: Doznajte tko je gospodinu iz Čučerja ostavio vrećicu Kvikija!

U novom nastavku serijala u kojem vas upoznajemo s nevjerojatnim ljudima iz Hrvatske, donosimo priču o čovjeku iz Čučerja. Detalji ove priče ozbiljno bi vam mogli uljepšati dan, a i nama, ako nam odlučite dojaviti rasplet.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Koji ljetni look odabrati?

Ovisno o tome koji ste tip i koliko vremena provodite u kuhinji, naravno! U nastavku ekskluzivni insight u ljetne lookove koje ove sezone biraju svi koji drže do sebe!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

VELIKI LJETNI ISPECIJAL: 7 ideja za nošenje Kviki grickalica na plažu

Navrat ili nanos, ovako je najbolje nositi Kviki grickalice, kamo god pošli.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica