Podijeli:
< Natrag na početnu

Ljubavna priča osvaja Hrvatsku: Doznajte tko je gospodinu iz Čučerja ostavio vrećicu Kvikija!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

U novom nastavku serijala u kojem vas upoznajemo s nevjerojatnim ljudima iz Hrvatske, donosimo priču o čovjeku iz Čučerja. Detalji ove priče ozbiljno bi vam mogli uljepšati dan, a i nama, ako nam odlučite dojaviti rasplet.

Sve je počelo u utorak ujutro kad je gospodin iz Čučerja (podaci nepoznati redakciji) došao na posao u Veliku Mlaku. Na radnom stolu dočekala ga je nova, neotvorena vrećica Kviki grica. Gospodin se prvo okrenuo na lijevu stranu, potom na desnu stranu, pa napravio krug po sobi, ali u sobi nikoga nije bilo.

Šok je nakratko ublažio tako što je brzo otvorio vrećicu i pojeo sav Kviki, a onda se bacio u potragu. Pitao je kolege iz sobe do, pa kolege iz sobe do sobe do, pa kolege s kraja hodnika, pa kolege koji stoje kod printera, pa čak i kolege s prvog kata. Nitko nije znao tko mu je ostavio ovakav nevjerojatan poklon.

No nije odustao. Potraga ga je odvela sve do trećeg kata na kojem se detalji ove zapetljane ljubavne priče konačno kreću otkrivati. Trag ga je naveo na gospođu M. (podaci nepoznati redakciji) koja mu odgovorno tvrdi kako je vidjela gospođu A. (podaci nepoznati redakciji) kako dan ranije krišom uvodi dotičnu gospođu T. u zgradu, a onda i u blizinu njegovog ureda.

Mistična gospođa T. (podaci nepoznati redakciji) upravo je osoba koja je, a svi dokazi upućuju na to, ostavila vrećicu Kvikija našem hrabrom gospodinu iz Čučerja. Nema sumnje, u pitanju je nevjerojatna ljubav, nevjerojatan pokušaj da se osvoji njegovo srce i ovim vas putem sve pozivamo da se uključite u potragu.

Ispostavilo se da gospođa A. pati od amnezije i ne može se sjetiti tko je mistična gospođa T. koju je samo dan ranije uvela u zgradu. U strahu da nikad ne doznamo tko je gospođa T., koja ovakvom provjerenom metodom, gric po gric, traži put do srca našeg gospodina iz Čučerja, molimo sve da nam jave tko je zapravo gospođa T.

Ako pak gospođa T. čita ovaj članak, prenosimo joj poruku gospodina iz Čučerja, u cijelosti:

Ribice, javi se. Rado bih da zajedno grickamo. Zauvijek tvoj!

još ludih važnih tema

Upoznajte ženu koja se kod gledanja horora najviše boji nestanka pereca!

Tko će koga dočekati u mraku i što će strašno iskočiti na ekran, manje je važno. Pročitajte što ovu poznatu hrvatsku filmofilku plaši najviše na svijetu.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Student otvorio majčin paket pred djevojkom, ona završila u suzama. Pročitajte zašto

Student treće godine Agronomije pokupio je majčin paket s autobusnog kolodvora. Vratio se u stan i pozvao djevojku, no kad je krenuo otvarati paket, sve je pošlo po zlu!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Skandal u Predavcu! Došli gosti, a domaćini baš taj dan ostali bez Kviki grickalica!

Malo što je toliko skandalozno kao ono što se dogodilo prije dva tjedna u Predavcu. Pročitajte do kojih razmjera se skandal rasplamsao, što ga je uzrokovalo i kako se završio.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Kvikijevi savjeti za rashlađivanje koji uvijek pale!

Kviki, kao i uvijek, pali i žari korisnim savjetima. Ovoga puta zna najbolje kako se ljeti rashladiti!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

Koji ljetni look odabrati?

Ovisno o tome koji ste tip i koliko vremena provodite u kuhinji, naravno! U nastavku ekskluzivni insight u ljetne lookove koje ove sezone biraju svi koji drže do sebe!

Važne teme
Piše: gđa. Ribica

VELIKI LJETNI ISPECIJAL: 7 ideja za nošenje Kviki grickalica na plažu

Navrat ili nanos, ovako je najbolje nositi Kviki grickalice, kamo god pošli.

Važne teme
Piše: gđa. Ribica